Diensten

Waar ik jou mee kan helpen

Coaching

Terug naar het begin. Jouw ware aard belicht. Doormiddel van coaching leer jij weer in jouw eigen kracht te staan. We bouwen samen aan de weg naar jouw herstel!

luisterend oor

Het uiten van emoties en gedachten is iets wat bespreekbaar gemaakt gaat worden tijdens de behandelingen. Een manier van verwerking van hetgeen wat jou is overkomen. Ik bied hierin een luisterend oor en help jou aan nieuwe inzichten. 

begeleiding

Ik ben voor jou het aanspreekpunt in het behandelingstraject als het gaat om de zorg binnen The Cognitive Lab. Alles om het traject zo soepel mogelijk te laten verlopen voor jou. 

Tijdens het spreekuur met mij help ik jou naar een toekomst waarin jij weer de richting van jouw leven bepaalt. Samen gaan we ervoor!

Mijn specialisme

100% aandacht

Ieder individu is volkomen uniek. Daarom ook geen standaardprotocol om te behandelen, maar een behandeling gespecificeerd op jou als persoon.

Niet Aangeboren hersenletsel

Kennis en inzichten gedeeld vanuit eigen ervaring gecombineerd met mijn verpleegkundige achtergrond.

Verpleegkundige

Als nah-verpleegkundige ontmoeten wij elkaar op het spreekuur. Tijdens uw behandelingstraject bied ik u een reikende hand aan. Ik zal u begeleiden, adviseren en stimuleren in uw proces en zoektocht naar het vinden van een nieuw evenwicht.

FOTOGRAFIE

Fotografie betekent voor mij: 'het vastleggen van de ziel van een persoon'. Laat mij jouw innerlijke reis vastleggen en ervaar dat ondanks dat je de veranderingen niet altijd meteen doorhebt, deze wel zichtbaar zijn vastgelegd op beeld. Zie jezelf als de persoon die er nog steeds toe doet.

Samenwerkingen