Vergoedingen en tarieven

Gericht op het individu

Ieder individu heeft zijn of haar eigen vingerafdruk. De reden waarom ik gericht ben op een behandeling die speciaal op jouw zorgvraag en zorgbehoefte is afgestemd. De manier om tot herstel te komen.

100% aandacht voor jou

Ondanks de breuk in jouw levenslijn, doe jij er nog steeds toe. Een onverwacht moment veranderd jouw leven, maar ik zeg het nogmaals: jij doet er nog steeds toe! Jij bent het waard voor jezelf om de behandeling aan te gaan en de controle over jouw leven terug te krijgen.

Kantoor te Helmond

Mijn werkruimte is gevestigd in Helmond. Een gezamenlijk gebouw, genaamd Vita Liek, waar ook andere gespecialiseerde behandelaren omtrent NAH in gevestigd zijn. Ik heb nauw contact met de andere specialisten.

Samenwerkingen

De specialisten vormen het team van the cognitive lab. De mogelijkheid is er om speciaal voor jou, multidisciplinair aan de slag te gaan. Hierin blijf ik jouw aanspreekpunt en kijk ik naar hetgeen wat jou verrijking kan opleveren binnen het behandelingsproces.

Investeer in jezelf, jij bent het waard!

Brein Bewust kies je voor jezelf! De beste investering dat ben jij zelf. Gun jezelf een van onderstaande ervaringen om tot een betere versie van jezelf te komen. NAH kent beperkingen, maar door nieuwe inzichten, tips&tricks en de juiste begeleiding, is het mogelijk om een waardevol leven te kunnen gaan lijden! 

€59

Fotografie & Storytelling

€83

NAH- verpleegkundige

€40

Spreker nah

Veelgestelde vragen

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is elke afwijking of beschadiging van de hersenen die na de geboorte is ontstaan. Hersenletsel kan verschillende oorzaken hebben, maar leidt altijd tot een breuk in de levenslijn. Door deze breuk is er sprake van een veranderd leven. Er is een tijd van vóór en een tijd na het hersenletsel.

 

 

Brein Bewust is gericht op het individu. Het leven van iemand met niet aangeboren hersenletsel is veranderd. Belangrijk hierbij is om te herkennen wat er precies is veranderd en inzichten te vergaren om meer rust in je hoofd te kunnen ervaren. De volgende pijlers zullen aan bod komen tijdens het behandelingstraject:

  • Verliesverwerking/ rouw;
  • Acceptatie/ aanvaarden/ verwerking;
  • Sensorische integratie: prikkelverwerking in het dagelijks leven;
  • Inzicht in de hersenen;
  • Invloed van hormoonhuishouding op nah;
  • Mindset;
  • Essentie van grenzen stellen;
  • Essentie van rust.

 

De pijlers die hierboven beschreven staan, is een uitgebreid samengesteld behandelprogramma die aan het licht gaat komen. Hierin is echter geen protocol, maar wordt er echt gekeken naar het individu en hoe jij kan leren omgaan met nah. 

Daarnaast wordt eigen ervaring van het hebben van niet aangeboren hersenletsel gecombineerd met de kennis die ik heb behaald als afgestudeerd verpleegkundige. 

Brein Bewust is geregistreerd bij Mijn KIWA Keurmerk en gaat in de toekomst zorg contracten hebben met zorgverzekeraars waardoor een deel van het behandelingstraject vergoed zal gaan worden.