REVIEWS

Wat mensen zeggen:

Lees hier meer over wat mensen waar ik mee samenwerk of die ik heb mogen ondersteunen over mij zeggen.

'Enthousiast & Betrouwbaar'

5/5
'Ik vind het erg prettig om met Megan samen te werken. Ze is een open, enthousiaste persoonlijkheid waar je je snel vertrouwd bij voelt.
Lize Matser
Ondernemer

'Toegankelijk & Dienstverlenend'

5/5
'Ik heb Megan leren kennen als een prettig persoon die benaderbaar is en een luisterend oor biedt. Bovendien waardeer ik haar openheid, geduld, betrouwbaarheid en de manier hoe zij een persoonlijke vraag vanuit verschillende perspectieven kan benaderen. Hiermee heeft ze een bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling, dank je wel!'
Jenny Epke
Sparringspartner

'Kwaliteit van zorg'

5/5
Ik heb de opleiding verpleegkunde met Megan gevolgd en ken haar niet anders dan een hardwerkende jonge vrouw die kwaliteit van zorg voor haar patiënten op nummer 1 heeft staan. Het mooie aan Megan is dat zij écht oog heeft voor haar patiënten en de begeleiding van hen. Megan heeft zich door een moeilijke periode heen geslagen en staat hierdoor alleen maar sterker in haar schoenen.
Lottie Doedee
Verpleegkundige

'Kundig & Open'

5/5
Megan heb ik als een zeer kundige fotograaf ervaren. Ze heeft 3x foto’s voor mij gemaakt en tot nu toe ben ik altijd tevreden met het resultaat. Voor de shoot heeft er een korte intake plaatsgevonden om mijn wensen en behoeften te bespreken. Ze neemt echt de tijd voor je, wat ik heel prettig vond! De foto’s zijn scherp, de belichting is prachtig en het totale plaatje klopt gewoon. Verder denkt ze graag mee en ontvang je de foto’s heel snel. Bedankt voor de mooie foto’s. Ik kijk uit naar onze volgende shoot.
Sandra Espina
klant

Diensten

Overtuigd?

Jij bent uniek! De kracht bestaat om overal uit te kunnen opstaan. Een nieuwe jij is al ontstaan, maar nu nog invullen wie jij graag wilt zijn. Belangrijk hierbij is dat je als mens keuzes en de mogelijkheid hebt tot het creëren van nieuwe gedachten. Iets nieuws leren is altijd mogelijk!  Het enige wat telt is dat je vandaag beslist en de eerste stap in de toekomst zet. 

~ Megan Vos

“Everything you can imagine is real'

 Pablo Picasso