STATEMENT

Fotografie & Storytelling 

Fotografie in het behandelingstraject

Voor zowel ieder individu is fotografie een mooie tool om jezelf te laten zien. Bij Brein Bewust is fotografie een onderdeel waar gebruik van gemaakt kan worden, indien dit ook gewenst is. Bij fotografie zie je alles. Mijn ervaring is dat zelfs het verloop in mijn proces betreft niet aangeboren hersenletsel goed te zien is. Als het bijvoorbeeld gaat over in het hier en nu leven of over energie. Voorbeelden die voor mensen in het dagelijks leven niet zichtbaar zijn, maar wel overduidelijk is terug te zien op de foto's. Daarom kan dit worden ingezet als tool. Persoonlijk ben ik blij dat ik terug kan kijken en me te realiseren welke stappen er eigenlijk allemaal al behaald zijn.

Fotografie op afspraak

Een individuele fotografie sessie is ook mogelijk. Brein bewust staat namelijk ook voor het creëren van meer bewustwording omtrent niet aangeboren hersenletsel en over het algemeen ook over persoonlijke gezondheid. Vooral in de tijd van nu, hebben we al mogen inzien hoe belangrijk jouw persoonlijke gezondheid is. Investeer in jezelf. Sta achter degene wie jij bent, want jij bent het waard!

Interesse in een fotoshoot speciaal voor jou, of wil jij het graag cadeau geven aan iemand die volgens jou het verdient? Neem dan contact met mij op en dan plannen we samen een afspraak in!

Storytelling

Brein bewust staat voor het creëren van meer bewustwording en bekendheid omtrent niet aangeboren hersenletsel en over het algemeen ook over persoonlijke gezondheid. Voor mij is het een hulpmiddel geweest in mijn herstel om mijn verhaal bespreekbaar te maken en later te delen met lotgenoten. Begrip, erkenning en een deel van het verwerkingsproces wordt hier namelijk in gestart. Hoe presenteer jij jezelf naar de buitenwereld? Weet je niet waar je moet beginnen? Wil je hier graag hulp bij ontvangen? Neem dan ook contact met mij op en dan plannen we samen een afspraak in!

contact Megan Vos

‘Fotografie betekent voor mij het vastleggen van iemands ziel’

Laat mij jouw innerlijke reis vastleggen en ervaar dat ondanks dat je de veranderingen niet altijd meteen doorhebt, deze wel zichtbaar zijn vastgelegd op beeld.

~ Megan Vos

Lotgenoten contact

In mijn revalidatiefase ben ik met de energie die ik toen al had opgebouwd, lotgenoten gaan ontmoeten. Ontmoetingen die ik voor altijd zal herinneren. Erkenning, leren van elkaar, empathie, groei en inzichten ontstonden hierdoor. Het gevoel van begrip en het gevoel dat ik er niet alleen voor stond, waren overweldigend. Dankbaar voor de mooie en kwetsbare momenten die hieruit zijn ontstaan.
Brein Bewust staat voor samen, een eenheid. Jij staat er namelijk niet alleen voor! De keuze om het proces niet alleen aan te gaan bestaat. Accepteer mijn reikende hand die zich tot jou richt en laten we samen de toekomst bewandelen.

Bonsai

De eeuwige levenscyclus van de mensheid. Opbouwen, groeien, leven en herleven, vergaan en opnieuw 'geboren' worden.  De levenscyclus van de mens gebeurd continue, alleen zijn we er ons vaak niet bewust van.  Bij Niet Aangeboren Hersenletsel komt dit ook overduidelijk terug. Het menselijk bestaan en jouw leven heeft continue verzorging en aandacht nodig. Leer hoe te zorgen voor jouw lichaam en geest en blijf dit voeden. Dan ben je namelijk in staat om te kunnen groeien. De bonsai, mijn logo, is dus een prachtige symboliek, die aan de mens doet denken. Tevens biedt het een manier om het leven in te delen in kaders, waarin je aan kunt geven waar aandacht aan gegeven dient te worden.